KF- Sista dagen på Universitetet.

Det börjar närma sig Sheylas sista dag på Universitetet, det har redan gåt två terminer och Sheyla längtar hem till sin familj.
 
Nu går Sheyla till en av hennes lektioner. Som tur är så har hon bara två lektioner idag.
 
Hon är glad eftersom att hon har sin sista tenta imorgon, och hennes två rumskompisar ger henne hyran idag.
 
När hon var ute vid universitets byggnaderna (lektionshusen/ skolhusen) så fick hon kuta till sin lektion för hon hade bar tio sims minuter på sig! (som ni kanske vet så går ju sims minuterna väldigt fort!)
 
NÄSTA DAG:
 
 På morgonen kl 13.35 så satt Sheyla och pluggade inför Tentan som hon skulle ha idag, hon var riktigt nervös. Fast hon hade tränat och tränat i tre dagar.
 
Efter frukosten så tränade hon lite fotboll (Sheyla är en sportfåne)
 
Klockan fem så hade Sheyla Tenta! efter det så har hon inga fler lektioner för idag,  Sheylas rumskompis Diana har också Tenta samtidigt som Sheyla så hon gav Diana skjuts till Tentan. 
 
 
Sheyla vart störd av att killen bredvid henne snarkade och att killen bakom henne satt och harklade sig.
 
Klockan nio på kvällen så var Sheyla klar med sin Tenta och hon hade fått MVG!! hon vart så glad så att hon ställde sig i parken med hennes granne Didrik och spelade gitarr och sjöng med honom.
 
 
SISTA DAGEN:
 
Nu var det Sheylas sista dag på universitetet och hennes första och sista lektion innan examen var att kunna redovisa olika affärsplaner.
 
 
På kvällen efter Examen så åkte alla hem igen. Oscar (Sheylas pojkvän) följde med Sheyla hem till Starlight Shores. Han var dessutom snäll och bar Sheylas resväska! nååå!
 
Och Sheyla var snäll och lät Oscar ta skydd under paraplyet så att han inte vart dyngsur medans de väntade på sin taxi till flygplattsen. hihi.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En blogg om The Sims 3 spelet, spelandet, expansioner m.m

RSS 2.0