The sims 3 betyg! del (2)

För ett tag sen så skrev jag om vilket expansionpaket och prylpaket som jag har och vilket jag gillar bäst!
Och jag har ju fått nya Expansioner och prylpaket sen sist så jag tänkte ge de dem lite nya omdömen.
Så jag skriver vilka jag har och vad jag tycker om dom! Poängen är från 1-10. (Pryl) = Prylpaket & (Exp) = Expansionspaket.
 
The Sims 3 Semesterparadis (Exp) : Jag älskar det!
 Det är så kul att man kan upptäcka olika öar, dyka under vattnet, åka båt, segla, sola, Bo på en egen liten ö m.m Jag tycker att Semesterparadis är super roligt och spännande att spela! Så det får (Man får en ny stad)  10 p! 
 
The Sims 3 sovrum & Badrum (Pryl) : Det är kul och man får fina kläder och möbler men sen så är det inte så mycket mer... så jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, det är väll ok....     5,5 p!
 
The Sims 3 i Rampljuset (Exp) : Jag tycker att det är awesome! Det är kul att man kan bli kändis, ha konserter, få fina kläder, en stor bil, snygga frisyrer, möbler, en gigantisk tv m.m  (Man får en ny stad)       9 p!
 
 
The Sims 3 Drömjobb (Exp) :Det är super roligt att man kan bli brandman, Jobba på skola, bli stylist, målare m.m
Det är kul för om man är t ex Brandman, Stylist, modefenomen, tatuerare eller nått liknande då så kan man se när dom jobbar! (Man får en ny stad)      9 p! 
 
The Sims 3 70-tal, 80-tal, 90-tal (Pryl): Det är roligt och så men... ändå inte... Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara man får möbler, smink, kläder och hår men sen så är det inget mer... :(     4 p!
 
The Sims 3 Utomhuslyx (Pryl) :Roligt eftersom att man får ett ute kök, Tv som man kan ha ute, fina kläder. The Sims 3 Utomhuslyx är bra om man vill ha en mysig dag ute vid poolen eller om  man har ett Poolparty! (man måste ju inte ha en Pool :D hihi)    8 p!
 
The Sims 3 Årstider (Exp) :Jag bara älskar det!!! Det är så kul ätt det kan snöa, regna, blixtra, hagla m.m!
och även att det finns t ex Sommarfestival, Vårfestival, höstfestival, vinterfestival! (Vart i lite fel ordning där...)
Och att det blir Påsk och Jul!      10 p!
 
The Sims 3 Lyx och Design (Pryl) :Kul men jag använder inte grejerna som kommer med så mycket. Men annars så är det väll ok.... man får med kläder, hår, möbler, en bil, växter m.m      7 p!
 
The Sims 3 Kvällsnöjen (Exp) : Staden man får med är Cool men jag tycker även att den är lite för mörk, det är nästan aldrig sol där! men annars är det coolt att man kan bo i lägenheter, gå på olika barer, bli kändis m.m (man får en ny stad)    7 p!
 
The Sims 3 destination Världen (Exp): Man kan resa till Frankrike, Kina och Egypten. Själv så tycker jag att det är lite tråkigt att man bara kan resa till tre olika länder, Men förutom det så är det riktigt kul och spännande!!
8 p!
 
The Sims 3 Husdjur (Exp) :Kul att man kan ha Katter, Hästar, Hundar, Ormar, Fåglar, Hamstrar/Ekorrar, Sköldpaddor! själv så tycker jag att det är jätte mysigt att man kan massa olika djur och lära dom tricks och gosa med dom! ;P  10 p!(man får en ny stad)
 
The Sims 3 Leva Livet (Exp) : Det är kul och man får fina grejer t ex två sport bilar, hår, kläder, möbler, smink,  trädkojor, m.m jag gillar The Sims 3 Leva Livet riktigt mycket! 9 p!
 
The Sims 3 Övernaturligt (Exp) :  Det är roligt att man kan vara en vampyr, varulv, älva, spöke! vet inte vad jag mer ska säga... (man får med en stad) 6 p!
 
The Sims 3 Universitetsliv (Exp) :Super kul att man kan åka till Universitetet och plugga! (man får en ny stad som man kommer att bo i när man går på Universitetet) 10 p!
 
Ja det var alla The Sims 3 spelen jag har! :) Här kommer det en liten rolig bild nedanför! :D
 
 
 
 
 

FK- En vanlig dag.....

Jag tänkte först bara berätta att familjen har adopterat en hund vid namn Ricky och en katt vid namn Kitty. Jag gav dom namnen Kitty och Ricky för att det matchade!
Kristin har börjat jobba som spökjägare, Robert är fortfarande arbetslös, och Maya har fött sitt barn (hon var ju gravid) och det vart en son som fick heta Alex. Ps deras kök har brunnit tre gånger!!! -.-
 
Kristin har eld fobi och skriker som en galning! Medans Robert står och glor på elden....
 
Sheyla lär Ricky sittvackert.
 
Kristin är super pep inför sitt nya jobb!
 
Hennes första uppdrag var att åka till en husbåt i närheten som var fullt av andar och spöken som Kristin var tvungen att fånga in!
 
 
Medans Kristin var på jobbet och barnen var på höstfestivalen så höll Robert på och fixa fint i trädgården.
Han eldade upp alla lövhögar som blev kvar efter allt lövkrafsande.
 
Maya ville ha en dag för sig själv och tog en lång simtur i Isla paradisos klarblåa vatten. När hon hade simmat ett tag så upptäckte hon en ny ö!!!
 

Kardashians (FK) mega inlägg!

Jag har spelat med familjen Kardashian idag! 
(Jag har tänkt att skriva FK som rubrik varje gång jag spelar med familjen Kardashian FK= Familjen Kardashian)
Lite av det som har hänt hos familjen Kardashian;
Kristin och Robert har fått en son som heter Aaron (Han har blivit ett barn nu!) Sheyla har börjat gilla att stå vid sitt DJ bås vilket hon inte var så förtjust i innan och nu mera så älskar hon att både spela och titta på fotboll! Robert har kommit upp i nivå 5 i dykning och han har även varit otrogen mot Kristin, han har haft ett förhållande med Maya Ocean medans Kristin var på en fem timmars lång fotbollsmatch med Sheyla. Kristin har blivit riktigt grym på att laga mat och läsa. Kardashians har även flyttat till ett jättefint hus vid vattnet!
 
 
 
Deras nya hus! (det gröna som sticker upp till vänster i inhägnaden är högt gräs)
 
Aaron var ledig ifrån skolan idag så han lekte att han körde buss i soffan hela dagen.
 
Maya vill göra ett gott intryck hos Aaron så hon ger honom en present som han blir jätte glad för.
 
Efter att Sheyla varit i skolan så åkte hon och Kristin till stranden för att sola och bada tillsammans.
 
 
Sheyla låg och solade på ryggen och sen så... somnade hon...!?
 
Men Kristin däremot låg och läste sin favoritbok "Mord i Skönköping"
 
 
När Sheyla och Kristin kommit hem ifrån stranden så gick Sheyla upp på sitt rum och övade på lite fotbolls tricks.
 
Nästa dag...
 
 
 Efter skolan nästa dag så gick Sheyla till sommarfestivalen och fick en ansiktsmålning (hon fick en surfare målad i sitt ansikte)
 
Och hon vart riktigt glad för den!
 

Sedan kom det en lite flicka som började mucka emot Sheyla!
        
                                                                         
Och sedan så började flickan slåss med Sheyla!!!! :o
 
Och Sheyla....förlorade!?!?!?
 
Efter att Sheyla blivit uppspöad av den lilla flickan så mötte Sheyla sin bästis Lillian vid Gratulationskortstältet.
 
 
Sheyla utmanade Lillian att äta kanel! :D
 
 
Medans Sheyla var på Sommarfestivallen och hade kul med Lillian så började det att brinna hemma hos henne! men Robert var snabb på platts att släcka elden. När Robert hade släckt elden så kom brandkåren och gav Robert 500sc i böter för "ett falskt alarm" -.-"
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En blogg om The Sims 3 spelet, spelandet, expansioner m.m

RSS 2.0