Black (SFB)

 Jag tänkte berätta lite om familjen Black för familjen har uppgraderats lite kan man säga Elin har flyttat hemifrån och är förlovad med Marty Oliwers och de har en dotter tillsmmans som heter Melina Black. iallafall Mamman heter Elin Black hon är konstnär och målar hela dagarna. Elin är förlovad med Marty Oliwers. På fritiden (när hon inte målar) så läser hon mycket och tar promenader i naturen och fotar eller lagar mat. 
Marty Oliwers är Komesarie och tar sitt jobb på största allvar. Han är förlovad med Elin Black och de har en dotter tillsammans med henne som heter Melina Black. Marty älskar att spela gitarr och gör det ofta, han gillar också att träna och gör det varje dag innan och efter jobbet. Marty är inte den lata typen om man säger så ;)
Melina Black är ett småbarn och älskar att utforska världen. Hon älskar att umgås med sin mamma. och leka med sitt dockhus och vara ute och leka i sin sandlåda.
 
Elin när hon jobbar. 
 
 
Alla hus måste ju ha en pumplyckta så Elin åkte till affären och köpte fyra pumpor som hon sedan satte sig för att fixa till.
 
 
Här är Marty som tränar... han värkar ta i till max....
 
Marty älskar Melina och försöker att tillbringa så mycket tid som möjligt med henne. Så idag så passade han på att läsa en godnattsaga för henne. 
 
Här är Melina som leker med sina klossar/ sitter och tittar på dom......
 
Här är Elin och Melina tillsammans, Melina grät så mycket så Elin tänkte att Melina kanske skulle bli lite gladare av en saga. 
 
Såhär såg Melina ut när hon var nyfödd.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En blogg om The Sims 3 spelet, spelandet, expansioner m.m

RSS 2.0