FK- Universitetet

Jag tänkte bara berätta lite kort om vad som har hänt hos familjen Kardashian sen sist, Sheyla har blivit ungdom och North har blivit ett barn, dessutom så bestämde sig Kristin och Robert för att skicka Aaron på en internatskola samtidigt som Sheyla fick ett telefonsamtal om att börja på sitt dröm Universitet, hon vart lite tveksam eftersom att detta Universitet låg flera mil ifrån hennes familj och vänner.
Kristin och Robert blev jätte stolta när de fick höra de goda nyheterna om att Sheyla hade fått en platts på hennes dröm Universitet, så Kristin satte sig ner och pratade med Sheyla eftersom att Sheyla var så nervös och osäker på om hon värkligen skulle ta det stora steget och börja på det här Universitetet. Två dagar senare så stod Sheylas resväska vid dörren medan hon kramade familjen hejdå. Sedan kom taxin som körde henne till flygplattsen.
 
 
En bild på Sheyla när hon fyllde år.
 
  
North leker prinsessa.
 
När hon hade sagt kramat och sagt hejdå till allihopa så var det dags att åka.
 

Efter att ha åkt flygplan i tre timmar så var hon äntligen framme vid Universitetet, efter att hon packat upp sina saker så gick hon ut för att försöka få några vänner.
 
Hon träffade en kille vid namn Oscar Moon som hon föll för direkt.
 
Sheyla passade på och flirta lite med Oscar.
 
När Oscar och Sheyla pratat lite och flirtat lite så kysstes dom.
 
Sheyla och Oscar är kanske mer än vänner....? ;)
 
 
Sedan så fick Sheyla Oscars nummer.
 
Efter att ha varit med Oscar ett tag så åkte Sheyla hem och ringde till Kristin och talade om att hon var framme.
 
 
Nästa dag så gick Sheyla till ett Café. Hennes första lektion börjar klockan 16.00 så hon hade lite tid på sig att sitta i lugn och ro och fika.
 
Hon fick inte precis lugn och ro som hon hade hoppats på.... Sheyla hade satt sig vid ett ensamt bord sedan så kom det två tjejer och satte sig där och den ena skrek för att hon var kissnödig och den andra skrek och tjoade för hon satt och spelade ett racing spel på sin dator. Stackars Sheyla.
 
Men Sheyla tröttnade på de två tjejerna efter ett tag så hon åkte hem och spelade lite gitarr istället.
 
När klockan var tre så läste hon lite läxor.
 
Efter hennes första lektion så gick hon på en liten fest som hennes grannar hade ordnat.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En blogg om The Sims 3 spelet, spelandet, expansioner m.m

RSS 2.0